Ca și un prim articol al blogului nostru, am ales să îți vorbim despre unul dintre proiectele în curs ale Headline Academy: “Hands ON” – 1 on 1 Workshop with Rareș Chira, un curs de o zi destinat hairstylistilor care vor mai mult.

Este vorba despre un workshop de o zi, în care vei lucra doar tu cu Rareș, pentru o aprofundare mai personală a cunoștințelor de hairstylist pe care le-ai dobândit până astăzi. Că și o mică introducere, în rândurile următoare îți vom oferi o scurtă prezentare despre background-ul profesional al viitorului tău instructor.

Cu peste 11 ani de experiență până la momentul actual, Rareș poartă și titlul de director creativ al academiei încă de la înființarea acesteia (2015). În perioada respectivă, s-a remarcat cu numeroase participări la concursuri de specialitate, iar în continuare vom și numi câteva. Având în vedere acest aspect, cel mai relevant an pentru hairstylist este 2017, an în care a fost confirmată pregătirea, munca dar și studiile sale, prin obținerea a 3 dintre cele mai prestigioase premii din România din domeniul hairstylingului:

  • Hairstylistul anului 2017
  • OSSIS Made to Create
  • Estetica’s Choice

Vorbind mai concret despre seminarul susținut de Rareș, acesta vizează perfecționarea, îmbunătățirea tehnicilor tunsorii. Pe parcursul zilei de workshop se vor aprofunda cele mai noi tehnici de tunsoare (linie, graduare și treaptă), în vederea exersării a celor 4 tunsori moderne de bază (linie, în trepte, bob graduat și scurtă).

În acest ultim paragraf, vom sublinia caracterul puțin mai unic al acestui seminar, faptul că este 1 on 1. Desigur, vor există 2 părți, prima de teorie și a doua de practică, dar spre deosebire de alte seminarii sau workshopuri, în sală va veți află doar tu și Rareș. Un plus de concentrare din partea ta, toată atenția din partea lui Rareș, pentru o captare mai intensivă a informației: abordarea aleasă pentru optimizarea procesului tău de învățare.