Începe o nouă și strălucitoare carieră de hairstylist cu Headline Academy!

Dacă îți dorești să profesezi în acest domeniu sau simți nevoia de o reorientare profesională, te putem ajuta atât să faci un prim pas în câmpul muncii, dar și să inițiezi o schimbare majoră!

Datorită experienței, sistemului de predare și procesului optim de învățare, am devenit una dintre academiile de prestigiu din Cluj-Napoca. În cadrul cursului nostru de 6 luni, vei pune bazele carierei tale în domeniul hairstylingului, descoperind treptat toate laturile sale: tehnici de tunsoare, aranjare, colorare și multe altele.

 

Acesta va începe în luna iunie, cu un program constant de luni până joi, între orele 9-13, având un format clasic Demo/Teorie/Practică. De asemenea, trainerii Headline Academy, Doinel Bocan, Rareș, Chira, Tudor Năsăudean și Alexandra Bota te vor îndruma și ajuta cu tot dragul și răbdare.

În urma finalizării cursului nostru pentru a deveni hairstylist, vei obține o diplomă care nu este doar acreditată de Ministerul Muncii, dar este și recunoscută la nivel internațional!

Iar acum urmează o mică surpriză! Deoarece ne-ai ales pentru a te pregăti pentru viitoarea ta carieră de succes, îți vom oferi și un CADOU: o trusă de hairstyling care conține toate elementele necesare pentru a-ți începe munca în domeniu, în valoare de 300€!

Fă primul pas spre o carieră strălucitoare sub îndrumarea unor hairstylisti de succes! Noi te vom pregăti cu răbdare și entuziasm, iar tu vei obține diploma ta acreditata de Ministerul Muncii și o trusă de hairstyling în valoare de 300€ CADOU!

Rezervă-ți acum unul dintre locurile limitate la cursul de hairstyling Headline Academy și începe să muncești pentru visul tău din 11 iunie!

 

CONTACT:

Telefon: 0743 235 463

Facebook: https://www.facebook.com/headlinestudioacademy/

Instagram: headline.studioacademy

Website: www.salonheadline.ro/academy-home/

Adresă: str. Regele Ferdinand, 36, Cluj-Napoca